Selecteer een pagina

Maasbed

Het Maasbed is de naam van de (inpandige) Bed & Breakfast waar wij diegenen verwelkomen die het fijne, rustige en regelmatige plattelandsleven weten te waarderen. De hectiek van de stad heeft natuurlijk zijn prettige kanten maar kan soms ook een uitdaging zijn. Een rustige omgeving kan dan weldadig werken.

Enkele jaren geleden verruilde ik zelf het stadse leven in Amsterdam voor een buitengebied vlakbij mijn geboortedorp. Samen met mijn vriend en hond wonen we in een mooie vrijstaande woning. Een grote parkachtige tuin met zicht op de aangrenzende weilanden met paarden. Het waterrijke natuurgebied met wandel- en fietsroutes liggen op loopafstand.

Kortom een heerlijke rustige en weidse omgeving waar wij met veel plezier wonen en waar wij anderen graag van willen laten meegenieten.

Via de voordeur ga je via de hal rechtstreeks naar de bovenverdieping . Daar heb je beschikking over een ruime 2-persoons kamer (30 m2), een grote badkamer met douche en eigen toilet. Vanuit het raam kijk je richting het schitterende Kloosterdorp Steyl aan de overkant van de Maas. Ontbijten kan uiteraard op de kamer maar je bent ook beneden welkom. Bij mooi weer is de tuin uiteraard ook beschikbaar.

Adres

Berenbroekweg 6
5926PB Venlo

Contact